dissabte, 18 de novembre del 2023

Lectures dramatitzades sobre violència contra les dones - 24 de Novembre - "¡DÉJATE DE HOSTIAS!"

Com a Taller d'Escriptura “El Vici Solitari” volem participar amb una lectura dramatitzada del compendi: “DÉJATE DE HOSTIAS”, relats sobre el maltractament que aquest sistema patriarcal, encara avui en dia, amb grans o petites violències quotidianes, ens perjudica a tots.

QUAN: Divendres 24 de Novembre

ON: IETN Institut Escola Trinitat Nova, Carrer Pedrosa nº2 - Barcelona



Fa molts anys, la nostra companya l'Adela Pasarín, del Grup Literari “L’ENTORN DE LA PARAULA” va tenir la idea basada en una serie de refranys populars. El va completar la seva germana Sol amb la poesia final: “Mitos”. I des de llavors cada any fem aquestes lectures dramatitzades, com a homenatge a elles i també per recordar que el problema encara existeix i s’ha de combatre.

Lectura dramatitzada de “L’Entorn de la Paraula”


Perquè el feminisme no vol dir la supremacia de la dona sobre l'home, vol dir igualtat, tots tenim els mateixos drets i els mateixos deures. Homes i dones, hem de poder decidir que volem ser i que volem fer. Però encara avui dia, l’home encara domina en totes les àrees de la societat: la política, la religió i l’empresa.



"¡¡¡DÉJATE DE HOSTIAS!!!"


Us hi esperem!


Quan: Divendres 24 de Novembre


On: Institut Escola Trinitat Nova, Carrer Pedrosa nº2 - Barcelona




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Reto de Mayo Varietés con Ginebra Blonde - Tema: Tómate tu tiempo – “El transcurso del tiempo”

Para este mes de mayo nuestra amiga GINEBRA BLONDE desde su blog VARIETÉS nos propone el  siguiente reto: crear un relato en el que el pro...