diumenge, 9 de juliol del 2023

ELS NOSTRES LLIBRES

Al taller, una de les activitats que fem es publicar un llibre per Sant Jordi amb una selecció dels relats que s'han escrit durant tot el curs per tots els membres del grup.



Aquesta any ens hem arriscat amb un nou projecte, que ha sigut tota una aventura molt divertida:

Fer una novel·la entre 10 autors. I aquí teniu el resultat:

ENTRE EL BÉ, EL MAL I EL MISTERI

I també la versió en castellà:

ENTRE EL BIEN, EL MAL Y LO OCULTO




Cada membre del grup va idear un personatge i a partir d'aquí, va començar el joc. Crear una historia en la que hi participen tots els personatges. I el resultat ha sigut una aventura amb misteri, humor i fantasia!


Aquí et presentem alguns dels llibres anteriors del Taller del nostre Grup Literari:

Son principalment reculls de relats curts, en català i castellà, de tots els membres del grup! 




"Quien escribe su mal espanta" va sorgir al 2021, amb la pandèmia encara present. El vam subdividir en quatre capítols: el primer anava sobre el Covid; el segon, uns daus amb figures esquemàtiques, dibuixos de cartes "Dixit" i fotografies antigues ens van inspirar uns quants contes; el tercer el vam dedicar a l'aventura, la vida i la fantasia; i en el quart vam fer uns exercicis basats en una poesia de Mario Benedetti. Per últim, vam acabar el llibre amb un relat col.lectiu escrit entre tots.



"Érem, som i serem", tracta sobre les etapes de la vida. El vam dividir en quatre parts: El naixement, la juventut, la maduresa i la vellesa. Cada membre del grup va escollir els seus relats favorits i va donar la seva visió personal de cada etapa. Va ser un projecte amb moltes vivències i records personals de tot el grup.


I ja estem començant a preparar el proper curs i amb ell un nou tema per el nostre proper llibre.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

XIV Concurs ARC - “Origens - Arrels” Abril - Tema: Crim i Càstig - "Viatge al planeta nou"

Aquesta edició del Concurs   ARC , tindrà com a tema principal els "ORÍGENS / ARRELS".  AQUÍ  teniu les bases del concurs d'aq...